Sinergija u korist građana

VIDEO K9: Potpisivanjem Protokola o saradnji, kompanije Dunav osiguranje i Banka Poštanska štedionica, Pošta Srbije i Telekom, ponudiće sve svoje usluge građanima manje razvijenih područja Srbije u poslovnici bilo kojeg preduzeća koja u tom rejonu postoji.

0
16

Čelni ljudi Pošte, Telekoma Srbija, Dunav osiguranja i Banke Poštanska štedionica potpisali su protokol kojim je dogovoreno da će svoje usluge građanima manje razvijenih područja Srbije ponuditi u poslovnicama koje tamo postoje.

Prilikom potpisivanja u PTT Muzeju u Beogradu poručeno je da će ove četiri kompanije sa državnim kapitalom kroz saradnju ostvariti sinergetski efekat u korist građana i države Srbije, kao i samih kompanija. Prvi rezultat biće zajednički rad u pošti u Bosilegradu što će ova vrsta saradnje uskoro realizovana.

Zoran Ðorđević, direktor Pošte Srbije, rekao je da najrazuđeniju mrežu u manje razvijenim područjima ima Pošta, te ocenio da će ovakva saradnja, kao i proces digitalizacije, doprineti da usluge kompanija budu što dostupnije, kvalitetnije i jeftinije.

Predsednica Izvršnog odbora Dunav osiguranja, Ivana Soković, istakla je da je ovo prilika da se još više učvrsti saradnja koja postoji između ovih kompanija.

Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, Bojan Kekić, istakao je da je država kao vlasnik zajednička za sve četiri kompanije.

Cilj Telekoma Srbije je da bude lider ne samo u Srbiji nego i u regionu, a posle ovog dogovora će, prema rečima Vladimira Lučića, direktora te kompanije, biti više dostupan i u sredinama gde nema poslovnice.

Zajednička je ocena da će ovakav sporazum da dodatno ojačati sve četiri kompanije što je, prema rečima Lučića, u interesu korisnika, kompanija, a i njihovog vlasnika, države Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.