Sigurno – Kasko osigurano

VIDEO K9: Vozači znaju da je najsigurniji način zaštitite učesnika u saobraćaju, ali i vozila od eventualne nezgode polisa auto-kasko osiguranja. Iz Kompanije Dunav osiguranje podsećaju da je cena auto-kasko polise daleko niža od moguće štete na vozilu. Prilog sadrži plasiranje proizvoda.

0
273

Osiguranje automobila polisom auto-kasko osiguranja „Dunav osiguranje“ omogućava nadoknadu štete na vozilu, koja je često višestruko veća od cene osiguranja, bez obzira na to da li je osiguranik izazvao nezgodu ili je učesnik u njoj.

U Kompaniji „Dunav osiguranje“ navode da su samo u prvih devet meseci ove godine, po polisama za auto-kasko osiguranje, rešili više od 16.200 odštetnih zahteva osiguranika u iznosu od oko 1,3 milijarde dinara.

Stepen ažurnost u rešavanju šteta po polisama za auto-kasko osiguranje iznosi čak 96,74%. To znači da osiguranici Kompanije u vrlo kratkom roku po polisama auto-kasko osiguranja ostvaruju pravo na naknadu štete, zbog čega je „Dunav osiguranje“ visoko rangirano na tržištu.

Polisom za auto-kasko osiguranje Kompanije „Dunav“ možete zaštititi automobil od šteta nastalih u saobraćaju, vremenskih nepogoda, nezgoda izazvanih nepažnjom ili obešću trećih lica, uz dodatnu mogućnost ugovaranja pokrića za krađu vozila u zemlji i inostranstvu.

Auto-kasko osiguranje motornih vozila može se ugovoriti za osiguranje novih i polovnih motornih vozila. Time će vaše vozilo biti osigurano za slučaj delimičnih šteta, totalne štete i krađe vozila, u zemlji i u inostranstvu.

Prilikom ugovaranja auto-kasko polise moguće je ostvariti i značajne pogodnosti, koje ovu vrstu osiguranja čine finansijski najisplativijim rešenjem.

Višegodišnje zaključivanje auto-kasko polise omogućava popust od 10%, dok se za plaćanje premije u celosti odobrava dodatni popust od 10% za fizička lica, odnosno do 15% za pravna lica.

U skladu s finansijskim mogućnostima, omogućeno je i plaćanje premije na rate, a za svaku godinu bez prijavljenih šteta, prilikom obnove osiguranja, ostvaruje se bonus od 10% do maksimalnih 50% od visine premije.

U cilju lakšeg servisiranja vozila, osiguranicima je na raspolaganju gusta mreža tehničkih pregleda u sistemu „Dunav auta“ i ovlašćenih servisa za popravku vozila.

Pored servisne, na usluzi je i velika prodajna mreža Kompanije za zaključenje auto-kasko polise, za stručnu pomoć i nabavku svega što je potrebno kako bi automobil bio opremljen za bezbedno učešće u saobraćaju.

Detaljnije informacije možete dobiti besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286, na i-mejl kontaktcentar@dunav.com ili na veb-adresi www.dunav.com.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.