Šesti ciklus “Kreativnog mentorstva”

VIDEO K9: Za profesionalce iz oblasti kulture, umetnosti, medija i kreativnih industrija, kao i one koji bi to želeli da budu, otvoren je konkurs za šesti ciklus besplatnog programa "Kreativno mentorstvo". U odnosu na prethodne, ovogodišnji ciklus je regionalnog karaktera.

0
53

„Kreativno mentorstvo“ je jedinstven, besplatan program u Srbiji i regionu, koji promoviše celoživotno učenje i usavršavanje na ličnom i profesionalnom nivou, kroz razmenu sa mentorima i mentorkama.

Program traje godinu dana,  od novembra ove do novembra 2022. i u tom periodu odabrani kandidati će raditi sa svojim mentorima koje tim „Kreativnog mentorstva” bira u skladu sa njihovim potrebama. U tom interaktivnom procesu uče i polaznici i mentori, ističe Tamara Belajić, učesnica „Kreativno mentorstvo“.

Ceo proces programa „Kreativno mentorstvo“ započinje prijavom, zatim slede intervjui sa polaznicima. Prijave za novi ciklus su trenutno u toku i traju do 17. septembra.

Kroz prvih pet ciklusa Kreativnog mentorstva prošlo je 250 učesnika ovog programa, a za šesti se, što je novina, mogu prijaviti i zainteresovani iz BiH, Crne Gore i Hrvatske.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.