Sertifikati polaznicama 2. ciklusa “OsnaŽene”

VIDEO K9: Polaznicama drugog ciklusa obuka Startap akademije ženskog preduzetništva danas su uručeni sertifikati u zgradi Pokrajinske vlade.

0
40

U zgradi Pokrajinske vlade danas su uručeni sertifikati polaznicama drugog ciklusa obuka Startap akademije ženskog preduzetništva „Change the game“, odnosno drugog ciklusa obuka u okviru prve digitalne platforme ženskog biznisa u Srbiji i regionu „OsnaŽene“, koju podržava Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam.

Važno je, naglasio je Ivanišević, da se preduzetnice međusobno povežu u privatnom sektoru, kao i sa relevantnim institucijama i organizacijama.

Obuke u okviru oba ciklusa akademije ženskog preduzetništva, koje su akreditovane, završilo je ukupno 600 žena.

Platforma „OsnaŽene” okuplja preduzetnice iz celog regiona i pruža podršku, motivaciju i inspiraciju za rast i razvoj poslovanja. Ove godine je na obukama po prvi put uvedeno predavanje psihologa i psihoterapeuta sa ciljem jačanja samopouzdanja i svesti o tome da nema profesionalnog rasta bez ličnog razvoja i sticanja novih znanja i veština.

Obuke su trajale dva meseca i podrazumevale su edukacije iz oblasti menadžmenta mikro, malih i srednjih preduzeća, digitalnog marketinga i knjigovodstva, kao i edukacije posvećene nastupu na sajamskim i drugim privrednim manifestacijama i o važnosti fiskalizacije i društvene odgovornosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.