Seča struje preti za 70.000 dužnika!

EPS je distribucijama poslao spiskove dužnika i u narednom periodu će intenzivirati isključenja struje onima koji duguju više od 10.000 dinara

621

To je izjavio direktor EPS Snabdevanja Željko Marković, navodeći da je prošla zima i da sada EPS kreće u akciju kako bi naplatio što više potraživanja, prenosi RTS.Prema poslednjim podacima, oko 70.000 dužnika biće isključeno ako ne plati dugovanja.

Govoreći o novim računima za struju, koje će građani dobiti u aprilu, Marković je rekao da je EPS novim izgledom računa pokušao da otkloni sve primedbe građana.

Tako je sada u prvom planu na prvoj strani navedena ukupna potrošnja i iznos koji je potrebno platiti, dok je na drugoj strani detaljno objašnjenje mesečne potrošnje, kao i dijagram potrošnje za godinu dana, koji je moguće uporediti sa prosečnom potrošnjom u domaćinstvima.

Kako je naveo, EPS Snabdevanje štampa račune kao i ranije, ali za nove štampa traje duplo duže.Marković je naveo da je uvedena stalna kontrola očitavanja brojila, kako se ne bi ponovila situacija sa decembarskim računima, kada je bilo mnogo prijava na pristigle račune.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.