Savremena “Ježeva kućica” na Grbavici

VIDEO K9: Novoizgađeni vrtić na Grbavici, „Ježeva kućica“ koji je sa radom počeo 1. februara, obišao je danas gradonačelnik Novog Sada koji je ženama zaposlenim u vrtiću, ali i novinarkama koje su bile na mestu događaja, čestitao je Međunarodni dan žena uz mali znak pažnje.

0
25

Najnoviji vrtić „Ježeva kućica“, 77. po redu objekat Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ u Novom Sadu, trenutno pohađa 220 dece uzrasta od 1 do 3 godine, o kojima brine 30 zaposlenih.

Izgradnja vrtića na Grbavici, na uglu ulica Kolo srpskih sestara i Miše Dimitrijevića, završena je u decembru prošle godine.

Ukupna neto površina objekta je 1.300 m², a radovi su obuhvatali i uređenje dvorišta, kao i izgradnju i opremanje dečijeg igrališta. Đurić je naglasio da se prilikom izvođenja radova posebno pazilo na očuvanje postojećeg rastinja i sadnju novog zelenila.

Za izvođenje ovih radova i usluge stručnog nadzora izdvojeno je preko 321-og miliona dinara sa PDV-om, a potom za opremanje još 14 miliona dinara, dodao je gradonačelnik Milan Đurić.

On je ovom prilikom svim ženama zaposlenim u vrtiću čestitao 8. mart, kao i našim najmlađim sugrađankama koje pohađaju ovo obdanište, uručivši im mali znak pažnje u vidu cveća i torte, dok su novinarke koje su pratile ovaj događaj, uz čestitke, dobile ruže i bombonjere.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.