Savet za urbanizam o regulaciji površina

Pred odbornicima Novog Sada u petak će se naći i nekoliko predloga odluka o regulacionim planovima pojedinih delova grada, kao i poslovanje Javno komunalnog preduzeća Stan, koji su se danas našli pred članovima Saveta za urbanizam i stambenu podršku.

0
19

Pred članovima Saveta za urbanizam i stambenu podršku danas su se, među 18 tačaka dnevnog reda, našlii i planovi detaljne regulacije određenih naseljenih površina na teritoriji Novog Sada.

Članovi Saveta podržali su i predloge odluka o kupovini stana u javnoj svojini Grada Novog Sada kao vid stambene podrške, zatim o izmenama Odluke o dodeli stana ili porodične kuće kao vid stambene podrške, odluke o finansiranju stambene podrške Grada Novog Sada u 2020. godini,  o izmenama Odluke o Programu stambene podrške za ostvarivanje pomoći za ozakonjenje, kao i Predlog odluke o izmeni Odluke o korišćenju sredstava za tekuće održavanje stanova i kuća u javnoj
svojini Grada Novog Sada radi realizacije stambene podrške Grada Novog Sada u tekućoj godini.

Većinom glasova Savet je prihvatio Izveštaj o realizaciji godišnjeg Programa poslovanja sa finansijskim izveštajem Javno- komunalnog preduzeća za održavanje stambenih i poslovnih prostora „Stan“ Novi Sad za 2019. te Izveštaj o realizaciji Programa investicionih aktivnosti ovog preduzeća za prvih 6 meseci ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.