Savet o strategiji razvoja poljoprivrede i turizma

VIDEO K9: Savet za ekonomski razvoj grada prihvatio je danas dva strateška dokumenta koji se tiču razvoja poljoprivrede i turizma Novog Sada u narednom petogodišnjem periodu.

0
251

Predlog strategije razvoja poljoprivrede i ruralnog razvoja Novog Sada za period 2018-2022. godine razmotrili su danas članovi Saveta za ekonomski razvoj gradske supštine.

Ovaj strateški dokument upućen je na konačno odlučivanje gradskim odbornicima, uz ocenu da su u njemu postavljeni visoki, ali sprovodivi ciljevi.

“Grad Novi Sad je već i u prethodnom periodu mnogo toga učinio iz ova dva strateška dokumenta koja predviđaju u narednom periodu i mislim da smo jedna od najuspešnijih lokalnih samouprava po pitanju temetike u oba strategijska dokumenta, ali će nam ovi strategijski dokumenti dati priliku da neke stvari poboljšamo i da u narednom periodu ove dve bitne stvari, znači poljoprivreda i turizam podignemo za još jedan stepen više”, rekao je Saša Bilinović, v.d. načelnika Gradske uprave za privredu.

O oba prihvaćena predloga raspravljaće odbornice i odbornici na sledećoj sednici Skupštine Grada Novog Sada koja je zakazana za petak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.