Šaranov “Zlatni kotlić”

VIDEO K9: Sugrađanin Predrag Vučković skuvao je ove godine najbolju riblju čorbu za Zlatni kotlić Udruženja sportskih ribolovaca Šaran.

0
89

Restoran Šaran, na Dunavu u Petrovaradinu, bio je u petak poprište takmičenja u kuvanju riblje čorbe koje tradicionalno decenijama organizuje skoro pola veka staro Udruženje sportskih ribolovaca Šaran.

Ovo udruženje organizuje i Petrovaradinsku bućku koja je ove godine po peti put održana 3. jula od novog železničkog mosta do Sremskih Karlovaca, kada je učestvovalo 15 ekipa i ulovljeno 12 riba od kojih je nateža imala 6,5 kilograma.

Nakon dvogodišnje pauze zbog korone, ove godine su održali i Zlatni kotlić na kojem je, u konkurenciji od 21 ekipe, uglavnom članova udruženja, ocenom žirija, najbolju riblju čorbu skuvao sugrađanin Predrag Vučković sa svojim timom, kojem je to i prva pobeda na ovom takmičenju na kom učestvuje poslednjih desetak godina.

Pobednici i učesnici su dobili zahvalnice, diplome, pehare i medalje, a degustaciju riblje čorbe nastavili su u dobroj atmosferi sa sugrađanima koji vole Dunav i znaju kako se druži.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.