Saradnja Zlatibora i Trebinja

VIDEO K9: Zahvaljujući potpisanom Protokolu o saradnji turističkih organizacija Zlatibor i Trebinje u turističkoj ponudi građanima je i novi aranžman koji obuhvata trodnevnu posetu Trebinju, a nakon toga i tri dana odmora na Zlatiboru.

0
47

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović i direktorka Turističke organizacije Trebinje Mirjana Putica u subotu su potpisali Protokol o saradnji u oblasti turizma. On uključuje i novi zajednički turistički aranžman koji podrazumeva tri dana boravka u Trebinju uz posetu Starom gradu Kastel iz 18. veka, reci Trebišnjici i njenim mostovima, Muzeju Hercegovine sa Dučićevim legatom, a nakon toga tri dana na Zlatiboru sa uključenom vožnjom najdužom panoramskom žičarom na svetu, Zlatiborskom Gold gondolom te posetom Stopića pećini, vodopadu u Gostilju ili skijalištu na Torniku.

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović je prilikom potpisivanja Protokola o saradnji naglasio da su Zlatibor i Trebinje i do sada ostvarivali odličnu saradnju i da je sazrelo vreme da se razmišlja o zajedničkom turističkom proizvodu i još široj i značajnijoj razmeni iskustava.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.