Saradnja Vojvodine i Republike Srpske

VIDEO K9: U poseti Novom Sadu je predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković koji se u zgradi Banovine sastao s predsednikom Pokrajinske vlade.

0
17

Zajednički projekti bili su tema razgovora predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića i predsednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića na sastanku održanom u Novom Sadu.

U razgovoru je istaknuto da su odnosi Srbije i Srpske na najvišem nivou i da se kontinuirano unapređuju konkretnim projektima, a da tome značajan doprinos daje i Pokrajinska vlada.

Sagovornici su se saglasili da je uspešno nastavljena saradnja Vojvodine i Srpske u oblastima privrede, kulture i razvoja manje razvijenih područja.

Višković je zahvalio predsedniku Miroviću na dosadašnjoj podršci koja je, kako je rekao, od izuzetne važnosti za Srpsku i njene građane.

Povodom pripreme za izgradnju NTP-a u Banjaluci, Mirović i Višković obišli su danas i Naučno-tehnološki park u Novom Sadu, a iskustva Pokrajinske vlade, koja upravlja ovom ustanovom biće, kako je saopšteno, važna za realizaciju tog projekta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.