Saradnja sa Turskom u oblasti turizma

VIDEO K9: U našem gradu je održan prvi poslovni susret domaćih organizatora putovanja s predstavnicima organizatora putovanja iz Turske.

0
92

Turistička organizacija Srbije organizovala je u Novom Sadu prvi poslovni susret domaćih organizatora putovanja s predstavnicima organizatora putovanja iz Turske.

Ovakvi skupovi, smatraju u Turističkoj organizaciji Novog Sada koji je domaćin ovom skupa, imaju veliki značaj za naš grad, s obzirom na njegovu promociju kao Omladinske prestonice Evrope.

Novi Sad predstavljen je skupu kojem su prisustvovala 42 velika turoperatora iz 15 gradova Turske i 35 turističkih agencija iz naše zemlje. Sastanak je bio prilika za dogovaranje novih poslova, s obzirom na tursko tržište i ponudu koja atraktivna na našim prostorima.

Govornici su se složili da je ovo izuzetna prilika da se Srbija, ali i Novi Sad predstave kao interesantna destinacija gostima iz Turske.

U toku prvih osam meseci ove godine turski turisti su bili četvrti po broju ostvarenih noćenja inostranih turista u Srbiji, a u poslednjih šest godina svake godine beleže dvocifreni procentualni rast dolazaka i noćenja. Izražena je i nada da će ovaj susret doprineti da unarednom periodu ovaj trend bude još uspešniji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.