Saradnja sa Razvojnom bankom Saveta Evrope

VIDEO K9: Podrška u izgradnji nove zgrade Dečje bolnice bila je jedna od tema razgovora guvernera Banke za razvoj Saveta Evrope Rolfom Vencelom s predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem u Novom Sadu.

0
15

Saradnja sa Razvojnom bankom Saveta Evrope, sa kojom se u Srbiji sprovode brojni važni projekti u oblastima obrazovanja, zdravstva, socijalne zaštite i energetske efikasnosti bila je tema razgovora guvernera ove finansijske institucije Rolfa Vencela i Igora Mirovića, predsednika Pokrajinske vlade.

Mirović i Vencel istakli su značaj projekata koji se sprovode u modernizaciji zdravstvenog sistema u Vojvodini i Srbiji.

Podrška Razvojne banke, prema Mirovićevim rečima, bila bi značajna u finansiranju izgradnje nove zgrade Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, projekta koji će realizovati Pokrajinska vlada.

Sastanku u zgradi Banovine prisustvovali su i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za zdravstvo dr Zoran Gojković i pokrajinska sekretarka za finansije Smiljka Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.