Saradnja PKS i Pošte Srbije na digitalizaciji poštanskih usluga uz pomoć AI

Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije (PKS) i Pošta Srbije planiraju i u narednom periodu nastavak saradnje, posebno u sferi digitalizacije poštanskih usluga uz pomoć savremenih servisa PKS zasnovanih na veštačkoj inteligenciji (AI), rečeno je juče na sastanku predsednika PKS Marka Čadeža i v.d. direktora Pošte Srbije Zorana Anđelkovića.

0
2

Čadež je istakao da je Pošta Srbije važan servis za privredu i građane i da se kroz implementaciju savremenih rešenja, kao što je digitalni asistent ChatBot PKS i druge inovativne usluge, značajno može ubrzati poslovanje domaćih kompanija i širenje njihovog biznisa na region, saopštila je PKS.

Predsednik PKS je ukazao da se kroz zajedničku saradnju na digitalnoj transformaciji poštanskih servisa može ostvariti značajna domaća i regionalna tržišna konkurentnost institucije kao što je Pošta Srbije, kao i saradnja sa regionalnim poštama, a u cilju snažnijeg povezivanja privreda celog regiona.

Anđelković je naglasio važnost ove saradnje za unapređenje kvaliteta usluga Pošta Srbije kroz uvođenje digitalnih servisa zasnovanih na veštačkoj inteligenciji, a uz podršku PKS-a, koji bi omogućili da se dodatno poboljša efikasnost i dostupnost usluga. (Beta)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.