Saradnja Novog Sada i Ningboa

VIDEO K9: Kineska kompanija Lianbo, koja proizvodi delove za motore u automobilskoj industriji, uskoro otvara fabriku u radnoj zoni Kać, podsetio je gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić na sastanku koji je u petak imao s kineskim ambasadorom u Srbiji i delegacijom kineskog grada Niangboa.

0
7

Unapređenje saradnje između Ningboa i Novog Sada i snažni prijateljski odnosi koje neguju kineski i srpski narod bile su teme razgovora na sastanku koji je u petak u Gradskoj kući gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić održao s ambasadorom Kine u Srbiji Li Mingom i delegacijom kineskog grada s kojim je 2015. potpisan Memorandum o razumevanju.

Gradonačelnik je naveo da je saradnja Grada Novog Sada i Ambasade NR Kine na izuzetnom nivou, a s obzirom da je Ningbo jedan od najvećih ekonomskih i trgovinskih centara u Kini, istakao je da je upravo u toj oblasti moguća saradnja, kao i na poljima turizma, kulture, sporta i zaštite životne sredine. Đurić je takođe podsetio da je proteklog meseca boravio u Kini kada je ostvaren veliki broj poslovnih kontakata te napomenuo da renomirana kineska kompanija Lianbo uskoro otvara fabriku u radnoj zoni Kać.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.