Saradnja BPŠ i Instituta

VIDEO K9: Prvog dana 88. Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu potpisan je Protokol o saradnji Banke Poštanska štedionica i novosadskog Instituta za ratarstvo i povrtarstvo. Prilog koji sledi sadrži plasiranje proizvoda.

0
13

Protokol o saradnji  Banke Poštanska štedionica i novosadskog Instituta za ratarstvo i povrtarstvo su na 88. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu potpisali predsednik Izvršnog odbora Banke Bojan Kekić i direktor Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu, prof. dr Jegor Miladinović.

Imajući u vidu strateški značaj poljoprivrede, odnosno ratarstva i povrtarstva za privredu Srbije, kao i činjenicu da je Banka Poštanska štedionica važna finansijska institucija u većinskom državnom vlasništvu, ovim protokolom definisan je okvir za intenzivne aktivnosti potpisnika na unapređenju i proširenju znanja kako iz poljoprivrede, tako i finansija, kao i za saradnju u brojnim drugim oblastima.

Predsednica Upravnog odbora Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, prof. dr Dragana Latković, istakla je ovom prilikom da je ta ustanova od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, te da predstavlja okosnicu i snagu poljoprivrede kako u našoj zemlji, tako i u Evropi i svetu. Potisani Protokol o saradnji sa Bankom Poštanska štedionica, kako je navela, otvara nove velike mogućnosti i omogućava nove velike poslove.

Banka Poštanska štedionica predstavljena je i ove godine na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, na štandu partnera, Kompanije „Dunav osiguranje“ u Master hali Novosadskog sajma.

Svojom ponudom, kao državna banka koja ove godine obeležava 100 godina postojanja, ova banka prati i podržava poljoprivredne proizvođače u njihovom radu i razvoju i aktivno učestvuje u podsticanju razvoja sela i poljoprivrede.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.