Saradanja “Čepom do osmeha” i Vojvodinašume

VIDEO K9: Javno preduzeće Vojvodinašume aktivno se priljučilo akciji "Čepom do osmeha", a juče je potpisan i ugovor o saradnji.

0
16

U prostorijama JP „Vojvodinašume“ juče je potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Udruženjem  ,,Čepom do osmeha“.

“Zajedničkim naporima učestvovaćemo u projektima edukacije  stanovništva na temu ekologije, cirkularne ekonomije, zaštite životne sredine i primarne separacije otpada”, rekla je tom prilikom Vanja Petković iz Udruženja Čepom do osmeha”.

Direktor JP „Vojvodinašume“ Roland Kokai naveo je da su Vojvodinašume saradnju sa Udruženjem započele i ranije kroz pojedinačne i lične kontakte, koji su kasnije rezultirali i učešćem u zajedničkim projektima edukacije dece i mladih. Istakao je i da Vojvodinašume, kao preduzeće sa oko 1.400 zaposlenih poseduje dosta kapaciteta i da može pružiti značajan doprinos ne samo prikupljanju čepova i ambalaže, već i širenja svesti o važnosti separacije otpada i reciklaži.

Udruženje „Čepom do osmeha“ je obezbedilo 1000 malih brendiranih kantica za sakupljanje čepova, koje će biti postavljene u kancelarijama zaposlenih. Dogovoreni su i zajednički nastupi, zajedničke edukativne radionice, kampanje, promocije važnosti i značaja očuvanja šuma, kao i primarne separacije i reciklaže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.