Šapić: Javnost ne zna dovoljno o situaciji na Kosovu

VIDEO K9: Dijalog Beograda i Prištine će, prema rečima predsednika Srbije, biti nastavljen čim Priština ukine takse na robu iz centralne Srbije. O tome koliko je zapravo javnost u Srbiji upoznata sa stvarnom situacijom na Kosovu i Metohiji kako bi realno mogla da odluči o ovoj važnoj temi, pitali smo predsednika Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića.

0
475

Stav Srpskog patriotskog saveza je generalno da nijedna važna državna odluka ne može da se donese bez učešća naroda, odnosno referenduma, a posebno o Kosovu.

Koliko javnosti u Srbiji nedostaju informacije o tome kakva je stvarna situacija na Kosovu i Metohiji da bi se razumno i hladne glave odlučivalo o tako važnoj temi kao što je status Kosova?

U odgovoru na ovo pitanje predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić je ponovio da takvih informacija nema dovoljno i da ih i on sam ima veoma malo.

Predsednik opštine Novi Beograda Aleksandar Šapić izabran je sredinom ove godine za predsednika novoformirane stranačke organizacije Srpski patriotski savez – SPAS. Savez, kako je objasnio Šapić, zastupa nacionalnu politiku, okrenutu srpskom narodu i građanima Srbije i u kojoj je sprski interes u centru pažnje, a cilj je konsenzus o važnim nacionalnim pitanjima. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.