Saobraćaj umerenog intenziteta, dobra prohodnost

Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta i vozače očekuje dobra prohodnost puteva, saopštio je jutros AMSS.

0
513
Međutim i pored povoljnih vremenskih prilika i dobre prohodnosti puteva vozači se pozivaju da budu oprezniji za volanom zbog velikog broja deonica na kojima se izvide radovi na popravci puteva ili izgradnji novih deonica, pa se na tim mestima, a posebno u satima pojačanog saobraćaja formiraju kolone sa usporenom vožnjom.
Tokom dana, u periodu od 7 do 15 sati izvodiće se radovi na otklanjanju kvara na instalacijama javnog osvetljenja na delu od petlje Bežanijska Kosa do Sava Centra, smer Beograd-Niš.U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti povremeno zatvorena krajnja leva (brza) saobraćajna traka.
Zbog radova na auto-putu kod Bubanj potoka u smeru ka Nišu, vozače očekuje usporeno odvijanje saobraćaja zbog čega je potrebno više strpljenja za prolazak ove deonice.
Preporuka vozačima koji putuju ka Nišu je da koriste obilazni put koji vodi preko Avale ka Mladenovcu i NR Mali Požarevac.
Prema poslednjim informacijama JP “Putevi Srbije” nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.