Saniranje problema sa strujom

VIDEO K9: Tokom današnjeg dana ekipe Elektordistribucije Srbije intenzivno će raditi na uspostavljanu električne energije za domaćinstva koja su zbog nevremena od petka bez struje, dogovoreno je jutros na sastanku gradnočelnika Novog Sada i v.d direktora Elektordistribucije Srbije.

0
44

Nakon saniranja svih opasnosti i otklanjanja stabala koje su oštetile dovod električne energije tokom nevremena u petak, pojačanim kapacitetima Elektrodistribucije Srbije danas će intenzivno obavljati terenske radnje kako bi se prioritetno uspostavilo napajanje električnom energijom za sva domaćinstva na teritoriji grada, saopšteno je jutros nako sastanka  gradonačelnika Milana Đurića i v.d. direktora Elektordistribucije Srbije Bojana Atlagića.

Kako je navedeno, sada su u funkciji i posebne telefonske linije koje je Grad obezbedio za prijavu problema i nedostataka u napajanju električnom energijom i svi građani problem mogu da prijave na brojeve 021 4882 777 i 064 8448 706 dežurnim licima u periodu od 08.00 do 20.00 časova, kako bi se evidentirali nedostaci i u najkraćem mogućem roku uklonili.

Sve ekipe Elektrodistribucije Srbije će po prioritetima pokušati da saniraju poremećaje u snabdevanju električnom energijom, dok će javno-komunalna preduzeća asistirati ekipama EDS na terenu, dodato je u sopštenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.