Sanirana ulica Gornje Sajlovo, 2018. veća ulaganja u putnu infrastrukturu

VIDEO K9: U toku su radovi na popravci devastiranog asfalta u ulici Gornja Sajlovo. Radove je danas obišao gradonačelnik Novog Sada, koji je najavio veća izdvajanja iz gradskog budžeta za putnu infrastrukturu u sledećoj godini.

0
1386
Radovi na asfaltiranju ulice Gornje Sajlovo su pri kraju i kolovoz koji je bio u izuzetno lošem stanju u ovoj prometnoj saobraćajnici, koja predstavlja i trasu autobuske linije, na zadovoljstvo sugrađana iz ovog dela grada, obnovljen je u dužini od 1030 metara.
Politika grada je da svi njegovi delovi budu ravnopravno tretirani, kako bi svi sugrađani, bez obzira u kojoj mesnoj zajednici žive imali približno iste uslove za život, rekao je gradonaćelnik tokom obilaska završnih radova u Gornjem Sajlovu.
“Ono što je bitno za MZ Sajlovo, koja je najnovija i najmlađa mesna zajednica na teritoriji grada, je da nakon završetka radova na kanalizacionoj mreži, javne rasvete, ove godine smo radili na asfaltiranju uliva, dela ulica i ove godine će 40 miliona dinara biti potrošeno u Sajlovu za puteve”, rekao je Vučević. 
Vučević je naglasio da su svi prioriteti ulica koji su letos i jesenas rađeni, rađeni na inicijativu te mesne zajednice, odnosno njenih žitelja koji, kako je naveo, s pravom očekuju da njihovi problemi budu rešeni.
“Želja nam je da sledeće godine imamo i veći i jači budžet za putnu infrastrukturu jer nas čeka još puno posla i ovde na Sajlovu, ali i u mnogim drugim delovima grada”, naveo je gradonačelnik. 
Nakon ove, naveo je gradonačelnik, na redu je asfaltiranje poprečnih ulica do ulice Donje Sajlovo, a radove će, kao i do sada izvoditi JKP Put, koje je, prema njegovim rečima, u ovoj godini potrošilo 842 miliona dinara na gradsku putnu infrastrukturu, od predviđenih oko milijardu i sto miliona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.