Sanirana rupa na biciklističkoj stazi

VIDEO K9: Rupa koja se nalazila na biciklističkoj stazi u Partozanskoj ulici blizu nadvožnjaka, konačnoje sanirana. Podsetimo, o oštećenjima na ovoj deonici izvešatavali smo u više navrata, a poslednji put pre oko mesec dana.

0
18

Rupa koju su biciklisti mesecima obilazili u širokom luku na stazi kod nadvožnjaka u Partizanskoj ulici u Novom Sadu, sanirana je.

O oštećenjima na ovoj stazi izveštavali smo više puta po žalbama sugrađana, a u ovoj rupi je bio postavljen i stubić kako bi biciklisti na nju obraćali pažnju.

Neravna staza i dalje je problem biciklistima koji voze ovom rutom, a oni koji svakodnevno prolaze ovuda koriste i stazu za pešake jer je ona manje oštećena. Iz godidne u godinu sve je veći broj biciklista u Novom Sadu, a neke od procena su da ih trenutno ima više od 50 hiljada.

Biciklisti se najviše žale na oštećene staze koje se ne saniraju na vreme pa degradiraju pukotine i rupe koje se vremenom šire, a tokom kiše se pretvaraju u lokve u kojima su nevidljive i često dovode do povreda.

Podsetimo, Grad Novi Sad je u poslednjih 10 godina izdvojio oko milijardu dinara za izgradnju i održavanje 68 kilometara biciklističkih staza na svojoj teritoriji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.