Sanacija ulica u Veterniku

VIDEO K9: U okviru održavanja, izgradnje i sanacije putne infrastrukture u Novom Sadu, u toku su i radovi na nekoliko ulica u Veterniku koje je jutros obišao gradonačelnik Milan Đurića.

0
57

U Ulici Jovana Obrenovića u Veterniku radnici JKP Put stavljaju tucanik, a gradonačelnik Novog Sada je jutros obišao i Radničku ulicu u ovom prigradskom naselju koja je asfaltirana, za šta je izdvojeno 12 miliona dinara.

Ove godine su za putnu privredu na području Novog Sada grad i pokrajina izdvojili rekordne 3 milijarde dinara, naglasio je gradonačelnik.

U razgovoru sa grupom građana gradonačelnik je obavešten o gorućim infrastrukturnim problemima u pojedinim delovima Veternika.

Grad je u naselje Veternik, koje ima oko 22.000 stanovnika, u proteklom periodu uložio oko 2,8 milijardi dinara, ali to očigledno nije dovoljno i biće potrebna dodatna sredstva , rekao je Đurić.

Pored svega onoga što je do sada urađeno, Veterniku nedostaje još jedan dom zdravlja, kao i kutak za penzionere, za koje će se grad potruditi da što pre obezbedi neophodnu dokumentaciju i sredstva, naveo je Đurić

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.