Sanacija plaže otvorenog bazena

VIDEO K9: Sanacija plaže otvorenog bazena sa tribinama na Spensu koštaće 30 miliona dinara, a sredstva je obezbedilo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

0
21

Finansiranje projekta „Sanacija plaže otvorenog bazena sa tribinskim prostorom“ na SPENS-u u iznosu od 30 miliona dinara odobrilo je Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Projektom je predviđeno uklanjanje svih postojećih slojeva keramike, hidroizolacije i košuljice sa plaže spoljašnjeg bazena i delom tribina.

Nakon toga je predviđeno čišćenje otkrivene konstrukcije mašinskim putem, nanošenje slojeva reparaturnog maltera, izlivanje cementna košuljica te postavljanje hidroizolacije i keramičkih pločica po izboru investitora.

Projektom je takođe predviđeno ozelenjavanje krovnih bašta iznad tribina otvorenog bazena.

Kako bi omogućili realizaciju ovog projekta, članovi saveta za sport i omladinu Skupštine Novog Sada prihvatili su na današnjoj sednici Predlog rešenja o izmenama programa poslovanja Sportskog i poslovnog centra Vojvodina za ovu godinu i prosledili ga Skupštini grada na usvajanje na sednici zakazanoj za utorak, 27. aprila.  

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.