Sanacija izvorišta u Sečnju

VIDEO K9: Izgradnju i opremanja bunara u Sečnju i Šurjanu i adaptaciju pošte u Neuzini, pokrajina će finansirati sa više od 28 miliona.

0
8

Završne radove na rehabilitaciji Svetosavske ulice u Jerkovcu duge dva kilometra, obišao je dana s predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, koji je potom predsedniku Opštine Sečanj uručio rešenja o finansiranju izgradnje i opremanja bunara u Sečnju i Šurjanu i adaptacije objekta pošte u Neuzini, projekata koje će sa više od 28 miliona dinara finansirati Pokrajina.

Predsednik je podsetio na to da su novi asfalt, uz Jarkovac, dobile i ulice u mestima Boka i Neuzina, te da je projekat obuhvatio obnovu ukupno sedam kilometara ulica u ta tri naselja, za šta je Pokrajina izdvojila 189 miliona dinara.

Mirović je najavio da počinju radovi na revitalizaciji bunara za pijaću vodu u svim naseljenim mestima ove opštine kako bi se meštanima obezbedilo kvalitetnije vodosnabdevanje.

Ovom prilikom je dogovoreno i ulaganje u rekonstrukciju škola na teritoriji Sečnja tokom letnje pauze, za šta će Pokrajinska vlada, kako j erečeno, izdvojiti novac po hitnoj proceduri.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.