Salajački doručak i veče

VIDEO K9: Tradicionalna manifestacija "Salajački doručak" upriličena je u prostorijama Mesne zajednice "Salajka" u Novom Sadu, dok će "Salajačko veče" biti održano 10. februara. MZ "Salajka" organizuje već 16. godinu za redom druženje za sve građane sada tu stanuju ili su nekada živeli u ovom delu grada.

0
559

Na Salajci se i ove godine održava manifestacija “Salajački doručak, a njihova tradicionalna druženja traju još od 1946. godine.

“Desetog februara sa početkom u 12 sati biće organizovan Salajčki doručak, tačnije, kulturna Salajka. To je tradicionalna manifestacija koja se održava na teritoriji Mesne zajednice “Salajka”, gde će biti izložba koja će se nastaviti i u subotu od 14 do 18 časova u prostorijama Mesne zajednice “Salajka”, u ulici Šajkaška 26″, najavila je Vesna Urošev, predsednica Mesne zajednice “Salajka”.

Ova manifestacija neprekidno se organizuje svakog februara od 2001. godine. Ove godine održava se 10. februara u prostorijama Mesne zajednice “Salajka”, sa još bogatijim programom nego prethodnih godina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.