Sajamski popusti na osiguranje vozila Dunav osiguranja

Kompanija „Dunav osiguranje“ je, u sklopu ovogodišnjeg učešća na Beogradskom sajmu automobila, pripremila posebne pogodnosti za sve koji tokom trajanja manifestacije odluče da osiguraju svoje vozilo nekom od polisa osiguranja.

0
22

Uz posedovanje auto-kasko polise Dunav osiguranja, svako vozilo može biti zaštićeno od nezgoda nastalih u saobraćaju, a svi koji tokom trajanja sajamske akcije zaključe ovu polisu mogu ostvariti popust od 15% na visinu premije.

Za osiguranje od auto-nezgoda ili za pomoć na putu, popust je 30%, a u slučaju da se objedine ova dva osiguranja, popust iznosi čak 50%.

Pored popusta, Kompanija „Dunav“ je pripremila i poklon vaučere u iznosu od 4.000 dinara uz kupovinu polise auto-kaska, koji se mogu iskoristiti u okviru široke mreže „Dunav auta“.

Na više od 70 lokacija, vaučeri se mogu iskoristiti za potrebe tehničkog pregleda, zamenu guma ili obnavljanje auto-kozmetike.

Za više detalja, zainteresovani mogu posetiti štand Kompanije „Dunav osiguranje“ ili pozvati besplatan broj telefona Kontakt centra (0800 386 286) kako bi se informisali o detaljima ponude.

(Zakupljen prostor)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.