Sajam zapošljavanja 9. marta

VIDEO K9: Novi Sajam zapošljavanja biće u Novom Sadu održan 9. marta, a u toku su prijave poslodavaca, saopšteno je iz NSZ.

0
77

U našem gradu će 9. marta biti održan 33. po redu Sajam zapošljavanja, a Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala u Novom Sadu, pozvala je poslodavce i nezaposlene da prijave svoje učešće.
Prijava poslodavaca za učešće na sajmu zapošljavanja je u toku i vrši se lično u Filijali Novi Sad ili pozivom na broj telefona 021/488-55-21 ili e-mail dragana.jaksic@nsz.gov.rs.
Poslodavci će na sajmu imati priliku da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu radnike, a na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju, saopšteno je iz NSZ. Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam, a iz NSZ im savetuju da pre dolaska na sajam završe Obuku za aktivno traženje posla koja je od sada dostupna i na online platformi za učenje NSZ. Sajam će biti održan od 10 do 15 časova ma Novosadskom sajmu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.