Sajam sporta sutra u Novom Sadu

VIDEO K9: Sajam sporta biće održan sutra u Novom Sadu, a biće usmeren ka deci školskog uzrasta.

0
15

Sajam sporta biće održan u petak 14. oktobra na Novosadskom sajmu, a manifestacija će i ove godine, pre svega, biti usmerena ka deci školskog uzrasta.

Očekuju se, kako je najavljeno, nastupi klubova, demonstracije aktivnosti i veština, edukacije, treninzi, ali i zvanična takmičenja.

U sve segmente biće uključeni i oni koji su nedavno izašli iz školskih klupa, kao i stariji sugrađani i osobe sa invaliditetom.

Na štandu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu biće predstavljen projekat „Sportsko unapređenje boksa u prekograničnom regionu – krosboks, koji ovaj sekretarijat realizuje u saradnji sa mađarskom neprofitnom organizacijom DJL iz Segedina.

Jednodnevni Sajam sporta će okupiti veliki broj saveza, a prema rečima predsednika Gradskog sportskog saveza Novog Sada, odziv je veći u odnosu na prošlu godinu i prijavljeno je učešće 115 sportskih klubova i saveza.

Posetioci manifestacije imaće priliku da vide i upoznaju uspešne sportiste, pogledaju prikaze različitih sportova i oprobaju se u njima. Svečano otvaranje Sajma sporta planirano je za sutra u podne u hali „Master“.

Pokrovitelji Sajma sporta su Grad Novi Sad i Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, a suorganizatori Gradska uprava za sport i omladinu, Gradski sportski savez i Savez za školski sport Grada Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.