Sajam automobilčića po 5. put u Novom Sadu

VIDEO K9: Više od 40 kolekcionara automobilčića sa preko 20.000 eksponata okupiće se u subotu ispred novosadskog SPENS-a na 5. po redu Sajmu automobilčića u našem gradu.

0
41

Peti po redu Sajam automobilčića, koji je ranijih godina privlačio veliku pažnju posetilaca, biće organizovan u subotu, 25. juna, na platou SPENS-a u Novom Sadu, u organizaciji Saveza vozača Novog Sada i uz podršku Saveza vozača Vojvodine.

Manifestacija sajamsko-festivalskog karaktera, sa velikim rojem izlagača, ali i drugim edukativnim i zabavnim sadržajima.

Za najmlađe posetioce će biti organizovane i likovne radionice, ankete o bezbednosti u saobraćaju, nagradne igre kao i muzički program.

Pomenimo i da je su sajam podržali Gradska uprava za privredu, Gradska uprava za saobraćaj i puteve, kao i Parking servis. Ovu atraktivnu manifestaciju će, između ostalog, upotpuniti i kolekcija starih modela mercedesa, a biće to prilika i za predstavljanje auto-moto klubova i auto-škola, udruženja za bezbednost dece u saobraćaju.

Sajam automobilčića, istakao je Marko Topo iz Savez vozača Vojvodine, šalje poruku da naš grad ima još jednu lepu manifestaciju čiji je osnovni motiv, pre svega, druženje, zabava, učenje o bezbednosti u saobraćaju i sve ostalo što Novi Sad čini lepim.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.