Šahovski turniri “Potpuno ravnopravni” u Novom Sadu

VIDEO K9: Sutra će u Ulici vojvode Putnika, kod Dunavskog parka u Novom Sadu, biti održan prvi od osam šahovskih turnira, koje organizuje Udruženje „Za pravo na kvalitetan život" iz Petrovaradina. Turniri su besplatni za sve ljubitelje šaha.

0
14

Prvi u ciklusu od osam šahovskih turnira po nazivom „Potpuni ravnopravni“, koji će biti održavani subotom u Novom Sadu, na programu je sutra od 17 časova u prostorijama Saveza invalida rada Vojvodine, u Vojvode Putnika 1, kod Dunavskog parka.

Turniri koje oraganizuje ovo udruženje namenjeni su svim ljubiteljima šaha, a osmišljeni su sa idejom da sruše predrasude o intelektualnim kapacitetima osoba sa invaliditetom.

Osim turnira, ovaj projekat, podrazumeva i snimanje šahovskih lekcija koje će raditi iskusni šahovski treneri, a biće i titlovane kako bi bile dostupne osobama oštećenog sluha, rekao je Mladen Savić iz Udruženje “Za pravo na kvalitetan život” Petrovaradin.

Sutrašnji turnir nosi naziv Memorijal Žarko Jovanović, a i svi naredni biće posvećeni novosadskim šahistima. Tokom svakog turnira obezbeđeno je posluženje za igrače, a nakon osmog turnira, najboljima će biti dodeljene nagrade u vidu šahovskih knjiga, garnitura, digitalnih časovnika, šahovskih aksesoara.

Zainteresovani za učešće na šahovskim turnirima mogu da se prijave putem broja telefona 064/348 77 42, a naredni turniri biće organizovani na drugim adresama, o čemu će organizator obavestiti prijavljene učesnike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.