Roditelji – vešti učitelji

VIDEO K9: Avgust na Štrandu biće zanimljiv tokom avgusta za decu i njihove kreativne roditelje, koji će u besplatnim radionicama koje organizuje Američki kutak, moći svoje veštine da prenesu najmlađim sugrađanima.

312

Letnji program za roditelje i decu na Štrandu, pod nazivom ,,Roditelji-učitelji”, počinje 6. avgusta, a same radionice dešavaće se od veštačke stene za penjanje od 17 do 20 sati.

“Roditelj-učitelj je jedan poziv koji svaki put pre otvaranja naše kreativne biblioteke uputimo roditeljima, jer verujemo da svi mogu da doprinesu zajednici, tako i ovoj našoj biblioteci mogu da predlože neki svoj program”, navela je Milica Rašković iz Američkog kutka u Novom Sadu.

Ideja ovog programa je da se svim kreativnim i maštovitim roditeljima koji su vešti u crtanju, učenju jezika, vežbanju, pevanju i slično, omogući da svoje veštine prenesu najmlađima. Pre toga roditelji predlažu svoje programe koji će biti realizovani u okviru kreativne biblioteke.

“Imamo otvoreni konkurs gde svi roditelji koji su zainteresovani mogu da se prijave i da prijave svoju radionicu, onda mi pregledamo šta su sve oni to predložili i onda ih pozovemo na jedan zajednički sastanak i onda zajedno odredimo datume kada će biti radionice, šta im je potrebno od materijala i slično. Naravno tu su i male nagrade za one koje žele da vode radionice, dobijaju i možda ulaznicu za Štrand, neko osveženje, dobiju od nas potvrdu da su volontirali”, rekla je Rašković.

Roditelji koji bi želeli da svoje veštine predstave deci na ovim radionicama, mogu da se prijave putem sajta Američkog kutka u Novom Sadu do petka, 27. jula.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.