Rezime prelaznog roka u Vojvodini

VIDEO K9: Vojvodina će prolećni deo sezone početi utakmicom sa OFK Beogradom, a šef stručnog štaba Zoran Marić imaće na raspolaganju i nekoliko novih igrača.

374

“Staru damu” koja je jesenji deo sezone završila na trećem mestu među prvima su napustili Lazar Veselinović, koji je otišao na jednogodišnju pozajmicu u J. Koreju.

Neposredno nakon njegovog odlaska usledio je i transfer kapitena Marka Poletanovića, koji je otišao u belgijski Gent za 640.000 evra. Odlučeno je da kapitensku traku umesto njega ponese Mijat Gaćinović a zatim su objašnjeni detalji rastanka sa Alivodićem.
Enveru je istekao ugovor i klub je sa njim imao džentlmenski dogovor da krene pripreme sa ekipom, pa ukoliko ne dobije neku unosnu inostranu ponudu da potpiše novi ugovor. Međutim, iako je sve išlo u pozitivnom smeru, u poslednjem trenutku dogovor se izjalovio i Alivodić nije više član Vojvodine.

Klub su takođe napustili i Nikola Popara (Jagodina), Igor Đurić (Rad – pozajmica) i Marko Živković ( Litvanija). Od pojačanja su stigli: Jovica Vasilić (desni bek, potpisao na 2,5 godine), Slaviša Radović (levi bek, potpisao na 2,5 godine), Džon Meri (napadač, potpisao na 2,5 godine), Ivan Rogač (zadnji vezni/štoper, potpisao na 2,5 godine) i David Kokija (zadnji vezni/desni bek).

Na probi su bili Fuad Ibrahim i Palasios, ali nisu zadovoljili očekivanja stručnog štaba. Na pripreme u Belek su putovali dečaci iz Omladinske škole – Grgić, Asani, Kočović iz generacije 95, kao i Desančić, Ćurko, Stamenić iz generacije 96. Odlučeno je da Asani ostane sa prvim timom, dok se Grgić i Kočović se vraćaju u Čelarevo gde će igrati na dvojnoj registraciji.

Takođe je odlučeno je da Ćurko ostane sa prvim timom, dok će Stamenić i Desančić otići u Proleter na dvojnu registraciju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.