Rešenja o porezu i na šalterima Pošte

VIDEO K9: Novosađani od danas kopiju Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu mogu preuzeti na i na šalterima Pošte, saopšteno je iz Gradske uprave.

0
29

Nakon što je Gradska poreska uprava Grada Novog Sada okončala slanje i dostavljanje rešenja donetih u masovnom obračunu poreza na imovinu građana za 2022. godinu, uvela je i potpuno novu uslugu.

Naime, od danas svako fizičko lice koje je poreski obveznik može, uz važeću ličnu kartu, preuzeti kopiju Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu na svim šalterima Pošte Srbije u Novom Sadu, kao i u naseljenim mestima koja pripadaju Gradu.

“Pored toga što su poreskim obveznicima uručena rešenja putem pošte ili e-sandučeta u elektronskom formatu, ukupno za njih 51.235, otvorena je mogućnost da kopije Rešenja obveznici preuzmu i u radnim jedinicama Pošt“, – rekla je članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović.

Iz Gradske poreske uprave podsećaju da, pored ove nove usluge, Rešenje o porezu na imovinu mogu preuzeti i na do sada dostupnim adresama šalter sala Uprave koje se nalaze u Ulici Vojvođanskih brigada broj 24-26, na šalteru Gradske poreske uprave u prostorijama Informatike na Bulevaru Slobodana Jovanovića 15, kao i na info pultu u okviru TC na Bulevaru Oslobođenja 119.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.