REPROGRAM DUGOVA – SPAS ZA SKUPŠTINE STANARA

Od početka tekuće grejne sezone, JKP ''Novosadska toplana'' se maksimalno angažovalo na rešavanju dugogodišnjih problema stanara zgrada na privremenoj isporuci toplotne energije i građevinskom grejanju, koje imaju dugovanja prema Preduzeću.

673

[quote_box_center] Od prvobitnih 67 zgrada kojima nije uključeno grejanje zbog dugovanja, 28 zgrada su uključene nakon izmirenja dugova i sporazuma o reprogramu. Do sada, 16 skupština stanara se samoinicijativno organizovalo i izmirilo dugovanja ili potpisalo sporazum o reprogramu dugova sa Novosadskom toplanom i njima je pušteno grejanje, a trenutno je u toku pronalaženje najpovoljnijeg rešenja za još 4 objekta za izlazak iz nezavidne situacije.[/quote_box_center]

Novosadska toplana razmatra svaki slučaj pojedinačno i omogućava reprogram dugova na rate u zavisnosti od visine iznosa duga. Apelujemo na investitore čije se zgrade nalaze na režimu privremene isporuke toplotne energije i na građevinskom grejanju i skupštine stanara, koji imaju dugovanja prema Toplani, da se odazovu pozivu Preduzeća na reprogram duga kako bi se trajno rešio problem, što je u interesu kako investitora, Toplane tako i samih stanara ovih zgrada.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.