REORGANIZACIJA ZA BOLJI RAD PRIVREDNE KOMORE

(VIDEO K9) Privredna komora Vojvodine nalazi se u punom naponu rada jer se završavaju godišnji planovi. Tokom ovog perioda zatvaraju se nezavršeni poslovi iz prethodnog dela godine, uz vođenje redovnih aktvnosti.

467

Privredna komora Vojvodne nalazi se u fazi reorganizacije. Prema novom Zakonu o neobaveznom članstvu ulazi u novu eru svog poslovanja, pre svega zbog transformacije komorskog sistema.

Pored reorganizacije komorskog sistema, Privredna komora Vojvodine nastavlja da obavlja sve svoje redovne ativnosti i zadatke.

[quote_box_center] On bi trebalo da pomogne da se sva mala i srednja preduzeća obuhvate i da zajedno sa interesima velikih preduzeća budu prezentovani vlastima na pokrajinskom i republičkom nivou. Što se privrednog konteksta u pokrajini tiče, iz Privredne komore Vojvodine ističu da je situacija sve povoljnija. [/quote_box_center]

Rast privrede u Vojvodini, napominju iz Privredne komore, je i dalje daleko od željenog nivoa, ali i taj rast uliva poverenje investitorima tako da se očekuje da će se situacija u privredi tokom predstojećeg perioda i dalje poboljšavati.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.