Renoviranje SPENS-a

VIDEO K9: Svake godine radi se na unapređenju rada SPENS-a, a ove godine, kako ističe direktor Milan Jarić, radiće se godišnji radovi u cilju lakšeg i boljeg poslovanja. Ove godine su zamenjena vrata, a menjaće se rasveta na bazenima i u maloj dvorani.

0
580

Što se tiče renoviranja, biće obnovljeni određeni delovi krova, zamenjena rasveta, ali će biti izvedeni i određeni radovi na povećanju energetske efikasnosti, a započet je i proces rekonstrukcije terena na Sajmištu.

“U ovoj godini planiramo zamenu fluorescentne rasvete sa LED rasvetom na bazenima i u maloj dvorani. SPENS se inače redovno održava i energetska efikasnost se rešava tokom godine. Krov se uređuje svake godine, problem je u tome što je velika površina krova i vi svake godine možete samo jedan određeni deo krova da renovirate. Zamenjena su roll vrata i roto-vrata su stavljena”, rekao je Jarić.

Odavno je poznato javnosti da je SPENS imao velikih problema sa neizdatim poslovnim prostorom, a kako je za Kanal 9 potvrdio Jarić, ovaj problem je delimično rešen.

“Rešili smo veliki problem SPENS-a, problem sa neizdatim prostorom, tako da sada možemo da kažemo da je preko 95% poslovnog prostora izdato. Takođe, započeli smo projekat rekonstrukcije i uređenja terena na Sajmištu. Smanjili smo svoja dugovanja prema poveriocima i prema poslovnim partnerima i završen je elaborat o energetskoj efikasnosti koji će predstavljati osnovu i polazište za rešavanje problema iz ove oblasti”, naveo je direktor SPENS-a.

Kako je istakao, na unapređenju uslova koje nudi SPENS radiće i u narednom periodu sa ciljem da ovo preduzeće 2017. godinu završi sa pozitivnim finansijskim saldom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.