Renoviranje OŠ “Jovan Dučić”

VIDEO K9: Krajem 2014. i početkom 2015. godine u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" urađena je prva faza rekonstrukcije školskih objekata. Ove godine iz budžeta grada odvojeno je 39 miliona dinara za nastavak druge faze radova.

0
423

Za prvu fazu adaptacije školske zgrade grad je izdvojio 37 miliona dinara i tada je obnovljena fasada novog dela objekta, zamenjeni su svi prozori i delom su obnovljeni prozori na starom delu škole.

“Grad je odobrio sredstva za nastavak radova i ovog puta ćemo obnoviti fasadu na starom delu objekta, zameniti prozore, uradiće se sanacija krovnog pokrivača i kompletno će biti uređeno školsko dvorište. Planirano je postavljanje tartana na rukometnom i košarkaškom igralištu i parterno uređenje dvorišta sa postavkom mobilijara”, rekla je Ružica Pavlović, direktorka OŠ “Jovan Dučić”.

Tim radovima spoljni delovi školske zgrade bili bi rekonstruisani. Ostaju da se odrade još pojedini radovi unutar objekta, navodi direktorka.

“Predstoji nam još jedan veliki posao, a to je kompletna sanacija parketa i podova u školi. Sanacija sanitarnih čvorova je delimično još ostala da se odradi. Samim tim bi zaokružili celinu i zgrada bi bila u potpunosti urađena”, navela je Pavlović.

Tender za izvođače radova na obnovi fasade i zameni prozora trebalo bi da bude raspisan ovih dana. Obnova bi trebalo da počne tokom juna, da traje tokom letnjeg raspusta i da bude završena do kraja avgusta, kaže direktorka, kako bi učenici u septembru seli u školske klupe u renoviranim objektima škole.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.