Rekonstrukcija stadiona RFK Novi Sad

VIDEO K9: Fudbaleri FK Novi Sad će uskoro moći da treniraju na svom renoviranom terenu na Detelinari, a tender za izvođače radova je već u toku.

0
32

Teren Fudbalskog kluba Novi Sad biće rekonstruisan u narednom periodu, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije raspisala je tender za radove, a potencijalni izvođači ponude mogu podneti do 11. aprila.

Na ovoj parceli se trenutno nalazi fudbalski teren sa prirodnom travom, a planirani su radovi na njegovoj rekonstrukciji kako bi bio opremljen podlogom od veštačke trave sa elastičnim slojem.

Precizirano je i da je projektovana površina pod veštačkom travom dimenzija 106,0×69,0m, prostor za igru 100,0×65,0m sa simetričnim zaštitnim zonama.

Cilj je, kako je navedeno u tehničkoj dokumentaciji, da se obezbede puni uslovi za savremeno, bezbedno i funkcionalno celogodišnje korišćenje ovog fudbalskog terena te da ovaj prostor bude definisan u skladu sa potrebama fudbala i propisima UEFA za nivo Prve lige po kriterijumu Fudbalskog saveza Srbije.

Procenjena vrednost nabavke je oko 50 miliona dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.