Rekonstrukcija biciklističkih staza

VIDEO K9: Ukoliko grad izdvoji sredstva, uskoro bi moglo da se počne sa rešavanjem najkritičnijih biciklističkih crnih tačaka u gradu, pre svega rekonstrukcije biciklističkih staza na Futoškoj ulici i Futoškom putu.

0
40

Biciklisti u Novom sadu, prema poslednjim analizama, čine 10 posto učesnika u saobraćaju i ohrabrujuće je što su nakon sastanaka s gradskim čelnicima vrlo operativno počela da se traže konkretna rešenja za probleme sa kojima su suočeni, kažu u Novosadskoj biciklističkoj inicijativi.

Na sastancima je bilo reči i o planiranju i finansiranju izgradnje biciklističke infrastrukture u prigradskim naseljima.

Marko Trifković, predsednik Novosadske biciklističke inicijative, očekuje bilje dane za biciliste s obzirom na vidljive pozitivne pomake i na lokalnom i na republičkom nivou.

Što se tiče Futoške ulice i Futoškog puta, kako je rekao, malo je verovatno da će biti rađena cela deonica, ali je za očekivati prioritetne radove na najkritičnijoj deonici od bulevara Evrope do Bulevara patrijarha Pavla, za koje postoje završeni projekti i planska dokumentacija i za koju je potrebno samo izdvojiti budžetska sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.