Rekonstruisana saobraćajnica u Kovilju

Rekonstrukcija saobraćajnih površina u Ulici Stevana Pešića u Kovilju, koja predstavlja značajnu saobraćajnu vezu za meštane, biće kompletno završena pre predviđenog roka, najavljeno je iz Gradskog veća za komunalne poslove.

436

Rekonstruisanu ulicu u Kovilju obišao je član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković, koji je tom prilikom ocenio da su u skladu sa važećim planskom i projektnom dokumentacijom završeni radovi na proširenju i asfaltiranju kolovoza u dužini od 1.366 metara.

“Grad Novi Sad je za ovu investiciju izdvojio oko 60 miliona dinara i ona je u potpunosti završena. S obzirom na to da Ulica Stevana Pešića nije ispunjavala osnovne tehničke uslove za odvijanje autobuskog saobraćaja, što prvenstveno podrazumeva širinu kolovoza i nosivost kolovozne konstrukcije, neophodan preduslov za unapređenje javnog gradskog prevoza bio je da se izvrše radovi koji će dovesti do poboljšanja tehničkih karakteristika kolovoza i on je ispunjen. Izgrađena su i tri nova autobuska stajališta, a predviđeno je obeležavanje saobraćajne signalizacije”, rekao je Stojković.

Predsednik Saveta Mesne zajednice Kovilj Mladen Vernački izrazio je zadovoljstvo zbog završenih radova na saobraćajnici, rekavši da će to doprineti unapređenju kvaliteta života meštana Kovilja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.