Regionalno finale u odbojci u Novom Sadu

VIDEO K9: Regionalno finale u odbojci, u organizacija Sportskih igara mladih, biće održano sutra u Novom Sadu.

0
29

Novi Sad je ove godine domaćin više događaja u okviru Dunav osiguranje Sportskih igara mladih, a prvi je MIS turnir u odbojci koji će biti odigran sutra na SPENS-u.

Pobednici turnira izboriće plasman na Državno finale u julu, u Banji Ždrelo. Pravo učešća na turniru imaju dečaci i devojčice 2008. godište i mlađi.

Karavan radosti i prijateljstva ove godine posetiće Novi Sad 30. maja, a pored takmičenja u okviru Karavana, biće organizovani i turniri u šahu, odbojci na pesku i Coca-Cola kup za dečake i devojčice.

Deca i mladi Novog Sada biće i deo kampanje koju Igre organizuju sa generalnim sponzorom kompanijom „Dunav osiguranje“ – „Pružam ruku, ne podmećem nogu“, koja za cilj ima da ukaže na sve oblike vršnjačkog nasilja, posebno onog koje se, na žalost, viđa na sportskim terenima i tribinama.

Desetu sezonu obeležiće i stipndijska osiguranja koja će dobiti učesnici koji se, pored sportskog uspeha, budu istakli i u promovisanju kvaliteta istaknutih u misiji Igara, fair-play, tolerancija, druženje, poštovanje različitosti.

FOTO/ igremladih.co.rs
VIDEO/ FB Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbija

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.