Lovište u Čurugu – ostavština za buduće generacije

VIDEO K9: U Udruženju lovaca Vojvodina iz Čuruga u subotu je održana edukacija za decu o radu samog udruženja, ali i svemu onom što mladi, kao volonteri, mogu da učine za životinje i šume u tamošnjem lovištu.

387

Saradnja mladih i Udruženja lovaca Vojvodina u čurugu traje nekoliko godina i ovo je treća po redu edukacija koju organizuju u ovom udruženju za decu, s kojom imaju uzajamnu saradnju.

“Oni nam ispomažu i pre dve godine imali smo prvo  bonitiranje, kao i prošle godine, a imaćemo i ove. Uskoro ćemo dobiti neke sadnice i u narednom periodu ćemo pošumiti neke delove našeg lovišta”, rekao je Jovan Božić, predsednik Udruženja lovaca Vojvodina iz Čuruga.

Predavanje je održano i za članove ovog udruženja, o aktuelnim problemima u lovačkom savezu, što bi trebalo da im pomogne u budućem delovanju.

On je istakao da postoji veliko interesovanje mladih za njihov rad i Udruženje lovaca Vojvodina imaće kome da ostavi sve što su do sada postigli u oblasti lovstva, ekologije i zaštite životne sredine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.