Redovno zasedanje Skupštine Srbije počinje 1. marta

VIDEO K9: Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je danas prvu sednicu prvog redovnog zasedanja za sredu, 1. marta. Na predloženom dnevnom redu je 12 tačaka.

0
411

Pred poslanicima Narodne skupštine 1. marta će se naći više predloga zakona – o potvrđivanju Konvencije o Evropskom šumarskom institutu, o potvrđivanju Protokola o eliminaciji nezakonite trgovine duvanskim proizvodima, o potvrđivanju Doha Amandmana na Kjoto protokol uz Okvirnu konvenciju Ujedinjenih nacija o promeni klime.

Biće reči i o Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma o učešću u Srednjoevropskom programu univerzitetske razmene („CEEPUS III“), kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i ostalih članica Inicijative za reformu obrazovanja u Jugoistočnoj Evropi o sedištu Sekretarijata Inicijative za reformu obrazovanja u Jugoistočnoj Evropi, koje je podnela Vlada Srbije.

Na dnevnom redu prve sednice biće i predlozi zakona o potvrđivanju više sporazuma između Vlade Republike Srbije i vlada Poljske, Nemačke, Bugarske i Češke o saradnji u oblastima bezbednosti i kulture, te Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Mađarske o plovidbi rekom Tisom.

Poslanici će u velikoj sali Doma Narodne skupštine u sredu, 1. marta razmotriti i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između vlada Srbije i Katara o uzajamnom podsticanju i zaštiti ulaganja, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Srbije i Rumunije o socijalnoj sigurnosti, koje je podnela Vlada Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.