Razmatrana bezbednosna situacija u zemlji

VIDEO K9: Na 15. sednici Nacionalnog koordinacionog tela za sprečavanje i borbu protiv terorizma glavne teme bile su bezbednosna situacija i energetska bezbednost u Srbiji.

0
13

Na danas održanoj 15. sednici Nacionalnog koordinacionog tela za sprečavanje i borbu protiv terorizma razmatrana je bezbednosna situacija u zemlji i okruženju.

Na sednici su, kako je saopšteno iz MUP-a, predočene su sve mere i radnje koje su preduzete u prethodnom periodu u svrhu očuvanja mira i stabilnosti države i predstavljeni konkretni rezultati zajedničkog rada svih relevantnih službi i uprava u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije, Vojnoobaveštajne agencije, Vojnobezbednosne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal.

Na sastanku je bilo reči i o energetskoj bezbednosti u uslovima globalne krize, gde je naglašeno da je energetska bezbednost neodvojivi deo nacionalne sigurnosti i da su srpske službe bezbednosti posebno posvećene radu na zaštiti energetskog sektora.

Sednici Nacionalnog koordinacionog tela za sprečavanje i borbu protiv terorizma, pored stalnih članova ovog tela, prisustvovali su i predstavnici Tužilaštva za organizovani kriminal, Bezbednosno-informativne agencije, Vojnoobaveštajne agencije, Vojnobezbednosne agencije, Ministarstva spoljnih poslova, Ministarstva finansija, Kancelarije Saveta za nacionalnu bezbednost i ZTP, kao i Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije.

VIDEO/MUP

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.