Razgovori o srpsko-mađarskim penzijama

VIDEO K9: Osiguranici koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Mađarskoj, kao i korisnici prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja pozvani su da dođu na međunarodne dane razgovora koji se održavaju u Novom Sadu 9. novembra, saopštio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

0
580

 Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Mađarskoj i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, da se međunarodni dani razgovora održavaju 9. novembra u Novom Sadu.

Kako se navodi u saopštenju, razgovori će biti održani od 10 do 17 časova u prostorijama RF PIO Filijale Novi Sad.

Na ovim razgovorima će savetodavci iz Mađarskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Mađarske.

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 021/4877-563 i 021/4877-545.

Prilikom dolaska treba poneti svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.