Rasterećen saobraćaj u gradu

VIDEO K9: Novosadska toplana je u drugoj polovini građevinske sezone. Brojni radovi su završeni, dok se ostatak radova privodi kraju, kažu u ovom preduzeću.

0
436

Toplana radove privodi kraju, a sa završetkom radova prestaju i izmene režima saobraćaja.

Juče su Almaška i Masarikova ulica puštene u saobraćaj, dok je od danas u ulicama Novosadskog sajma i Kornelija Stankovića prestao da važi izmenjen režim.

“Danas se za saobraćaj puštaju ulice Novosadskog sajma i Kornelija Stankovića, dok će do kraja nedelje u potpunosti biti normalizovan saobraćaj na Bulevaru vojvode Stepe, u Sremskim Karlovcima i na delu Bulevara cara Lazara. Što se tiče ostalih radova oni teku planiranom dinamikom, tako da je sve u najboljem redu i nemamo bojazni da bi bilo šta moglo da ugrozi dobar početak grejne sezone, nove cevi će biti spuštene u rovove i privezane na vrelovod koji će biti u potpunosti funkcionalan i stabilan”, rekla je za Kanal 9  Ivana Stanimirović, portparolka JKP “Novosadska toplana”.

Stanimirović podseća korisnike da, ukoliko planiraju radove na kućnim instalacijama, to urade na vreme, kako bi spremni dočekali grejnu sezonu.

“Što se nas tiče, sve je u najboljem redu. Ono što remeti svakodnevnicu naših sugrađana su rovovi, odnosno izmene režima saobraćaja u gradu, ali sam potpuno sigurna da u odnosu na benefit koji ćemo imati posle ovolikih radova će ovo što sada imamo tokom leta biti u nekom potpuno drugom planu, tako da nove cevi će nam obezbediti efikasniji sistem, obezbediti pouzdaniju mrežu i obezbediće to da se havarije svedu na minimum, jer je prioritet Novosadske toplane stabilna i pouzdana isporuka toplotne energije tokom zimskih meseci i to je ono što naši korisnici očekuju”, navela je Stanimirović.

Ona je dodala da zbog početka radova na punjenju vrelovoda i kućnih instalacija, najkasnije do ponedeljka, 4. septembra, korisnici mogu da prijave radove na kućnoj instalaciji, na broj telefona 4881-233.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.