Raspisan konkurs za subvencije za bicikl

VIDEO K9: Raspisan je konkurs za dodelu subvencije grada za kupovinu novog bicikla u drugom krugu ovog projekta u Novom Sadu. Prijave će sugrađani moći da šalju od 20. avgusta, subvencija po biciklu iznosi 10.000 dinara, a biće podeljeno devet miliona dinara.

0
26

Konkurs za dodelu 900 subvencija za kupovinu bicikala u Novom Sadu u drugom krugu ovog projekta grada raspisalo je Udruženje “Novosadski ekološki centar”.

Subvencija po biciklu iznosi 10.000 dinara, a biće podeljeno devet miliona dinara.

Uslovi za prijavu na konkurs su isti kao i u prvom krugu – novac može dobiti samo jedna osoba osoba iz domaćinstva, pod uslovom da u prethodne tri godine već nije dobila takva sredstva te da je državljanin Srbije sa prebivalištem u Novom Sadu.

Sugrađani se mogu prijaviti preko sajta Gradske uprave za zaštitu životne sredine www.environovisad.rs i na sajtu www.vozibicikl.rs od podneva 20. avgusta do podneva 23. avgusta.

Na ovim sajtovima nalaze se sve potrebne informacije vezane za dobijanje subvencije. Biće primljeno 1.100 prijava, a svi koji do tada uspeju da se prijave posle toga će morati da dostave fotokopiju ili očitanu ličnu kartu sa adresom u Kulturnu stanicu “Eđšeg” u Antona Čehova 4 ili da pošalju mejl na info@vozibicikl.rs.

Rang lista prvih 900 prijavljenih biće objavljena pet dana nakon isteka roka za prijavu. Novosađani koji prođu na rang listi imaće 15 dana da donesu na uvid ličnu kartu, obrazac izjave o članovima domaćinstva, saglasnost o obradi podataka o ličnosti, dokaz o otvorenom dinarskom računu i dokaz o kupovini novog bicikla obavljenoj nakon objavljivanja rang liste.  

Podsetimo da su u prvoj turi, u kojoj je bilo iz budžeta izdvojeno 8 miliona dinara, pristiglo više od 7.000 prijava, a da su, preko Novosadske biciklističke inicijative potpisana 702 ugovora za subvencionisanje kupovine novog bicikla.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.