RASPISAN KONKURS ZA PRAKSU U POKRAJINSKIM ORGANIMA

Univerzitet u Novom Sadu, u saradnji sa Skupštinom i Vladom Vojvodine i uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji, raspisao je konkurs za radnu praksu u pokrajinskim organima uprave.

536

Ovaj program radne prakse, koji se realizuje 11. godinu, otvoren je za diplomirane studente, apsolvente i postdiplomce UNS-a. Rok za prijavljivanje je 30. januar, a konkurs je objavljen na sajtu UNS-a.

Ove godine traženi su profili sa Filozofskog fakulteta (sociologija, engleski jezik, psihologija, srpski jezik i književnost), Prirodno-matematičkog fakulteta (biologija, ekologija, hemija, geografija), Fakulteta tehničkih nauka (inženjerstvo zaštite životne sredine, arhitektura, mašinstvo, građevinarstvo, elektrotehnika), Akademije umetnosti (kamera), Tehnološkog, Pravnog, Poljoprivrednog i Ekonomskog fakulteta.

Radna praksa odvijaće se od februara do jula ove godine, u trajanju od 15 časova nedeljno, a obavljaće se u Kancelariji pokrajinskog ombudsmana, Pokrajinskom zavodu za socijalnu zaštitu, Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode, Kancelariji za inkluziju Roma i sekretarijatima za urbanizam, privredu i energetiku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.