Raspisan konkurs polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku

VIDEO K9: Raspisan je konkurs za upis polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku, obaveštavaju iz MUP-a. Konkurs je otvoren do 8. aprila.

0
25

U Centar za osnovnu policijsku obuku za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika, biće primljeno 1.400 polaznika, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova koje je u sredu raspisalo Konkurs za upis.

Konkursom su predviđena radna mesta za 480 polaznika- policajaca, 250 saobraćajnih policajaca, 270 graničnih i 400 policajaca za rad u zajednici, na području Policijske uprave za grad Beograd i 26 područnih policijskih uprava, na koji se kandidati mogu prijaviti do 8. aprila.

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji naše zemlje najmanje jednu godinu neprekidno, kao i prijavljeno prebivalište na teritoriji organizacione jedinice za koju je raspisan konkurs.

Sve ostalje detalje o konkursu zainteresovani mogu naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i sajtu www.copo.edu.rs Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.